Kun aiot tehhdä tämän kakun pengo kaapeista:150 g voita,4,5dl sokeria,3 kananmunaaa,2,25dl vehnäjauhoja,6rk tummaa kaakaojauhetta,1,5 tl vaniljasokeria sekä pikkuriikkinen ripau suolaa.Päälle voit laittaaa halutessasi hiukan tomusokeria. Valmistus aika: noin 1 tunti.

1.Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen.

2.Sulata voi mikrossa ja anna jäähtyä hieman.

3. Lisää sokeri ja munat.Sekoita munien rakenne rikki,mutta älä vatkaa.

4. Lisää loput aineet ja sekoita, älä taaskaan vatkaa!

5. Laita leivinpaperi hyvin irtopohjavuuan pohjalle. Kaada taikina vuokaan, mutta älä levitä aivan reunoille saakka.

6.Paista uunin alatasolla noin 30 min. Älä anna kakun olla uunissa liian pitkään sillä on tarkoitus että kakku on pehmeä sisältä. Kun kakku ontullut uunista ja jäähtynyt niin irrota reunus, jos kakku on levinnyt reunukseen kiinni niin irrotele se terävällä veitsellä ennen reunuksen avaamista ettei kakku repeile. voit vielä laittaa hiukan tomusokeria kakun päälle. Nauti!

2019-08-18%2013_40_58-2019_08_18_13_40_4