Kun haluat leipoa Pavlovan etsi kaapista: 4 valkuaista, 2dl sokeria 1tl maissitärkkelystä tai perunajauhoja, 1tl vaniljasokeria,1tl etikkaa. Päälle kannattaa vatkata kermaa noin 3dl sekä marjoja sopivan verran, voit vielä raastaa hiukan suklaata kakun päälle, itse pidän kakusta niin :)     

 

Valmistusaika: noin 2 tuntia. Annoksia 8.  

1.Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaniljasokeri ja maissijauhot sokeriin ja lisää seos valkuaisvaahtoon. Vähän kerrallaan jatkaen vatkaamista.Sekoita vielä etikka joukkoon.

2.Pane leivinpaperi uunipellille ja piirrä siihen rengas lautasella, jonka halkasija on noin 25cm.  Laita uuni kuumenemaan 125 asteeseen.Levitä marenkiseos pellillä olevan renkaan sisään, niin että reunat jäävät hiukan korkeammalle.

3.Pistä kakku uuniin ja anna sen olla siellä noin 1 1/2 tuntia. Kun kakku tulee uunista, anna sen jäähtyä rauhassa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja levitä marenkipohjan päälle laita sitten marjat. Nauti!

Löysin reseptin K-ruuan sivuilta ja sitten muutin sitä hiukan omanlaisekseni ;)

2019-08-18%2012_23_53-%282%29%20WhatsApp